Minun elokuvani

Minun elokuvani on kaikille suunnattu maksuton palvelukokonaisuus, jonka tarkoituksena on edistää audiovisuaalista kulttuuria luomalla rakentavaa dialogia elokuva-alan ammattilaisten ja elokuvakulttuurista kiinnostuneiden välillä. Koulut voivat hyödyntää palvelua kolmella eri tavalla:

  1. Tilaa ammattilaisen kirjoittama palaute luokkasi tekemästä elokuvasta. Kun lähetät palveluun lyhyt elokuvan, ohjataan se elokuva-alan ammattilaiselle, joka katsoo sen ja kirjoittaa siitä palautteen.
  2. Tilaa elokuva-ammattilaisen vierailu koulullesi. Vierailut on tarkoitettu perusasteen ja 2. asteen oppilaitoksiin osaksi media- ja elokuvakasvatuksen toteuttamista. Luento sopii mainiosti koulun yhteisten juhlien tai projektien ohjelmistoon tai erillisille mediakursseille.
  3. Osallistu Minun elokuvani -festareille. Vuosittain järjestetään Minun elokuvani -festarit, joiden aikana näytetään lasten ja nuorten omia elokuvia ja näytöksissä tekijät ja elokuva-alan ammattilaiset pääsevät keskustelemaan suoraan keskenään.

Mistäkään osallistumismuodosta ei peritä maksua. Minun elokuvani -palvelua ylläpitää MediaMetka ry. MediaMetka ry on valtakunnallinen mediakasvatuksen käytännön toimija, jonka nettisivuilta on saatavilla oppimateriaaleja mm. elokuvakasvatukseen.

Siirry Minun elokuvani -sivustolle

Sivun alkuun
https://www.kulttuurivalve.fi/fi/lastenkulttuurikeskus/etusivu/http://www.koulukino.fi/https://elokuvapolku.kavi.fi/https://www.kavi.fi/https://ihmefilmi.fi/https://www.cined.eu/fihttp://mediametka.fi/https://filmkamraten.fi/https://www.oulufilmfestival.fi/http://www.lastenkulttuuri.fi/https://culture.hu/fi/helsinkihttps://www.samediggi.fi/skabma-elokuvakeskus/http://minedu.fi/etusivu