Koulukino

Koulukino on valtakunnallinen elokuvakasvatusyhdistys, joka kannustaa kouluja elokuvan pariin ja tarjoaa opettajille elokuvakasvatuksen välineitä.

Tavoitteena on tuoda koululaiset elokuvateatterielämyksen äärelle ja opettajat käsittelemään nähtyä jälkikäteen yhdessä oppilaiden kanssa.

Koulukino tuottaa opettajien elokuvakasvatustyön tueksi maksuttomia oppimateriaaleja elokuvateatterilevityksessä olevista elokuvista. Materiaalit ovat laajoja ja monipuolisia elokuvien ja elokuvakasvatuksen tietopaketteja, jotka kannustavat käyttämään elokuvaa opetuksessa eri oppiaineiden yhteydessä.

Siirry Koulukino-sivustolle

Koulukino Suoratoisto

Koulukinon suoratoistopalvelu tarjoaa laajan valikoiman kotimaisia, pääasiassa lyhyt- ja dokumenttielokuvia suoraan luokkahuoneeseen.

Palvelun elokuvat sopivat tunneille niin pituutensa kuin ajankohtaisten aiheidensa takia. Ne liittyvät moniin eri ilmiöihin ja keskusteluihin – ja ovat kotimaista elokuvakulttuuria monipuolisimmillaan.

Koulukino Suoratoistossa opettajan ei tarvitse huolehtia tekijänoikeuksista. Kun elokuva hankitaan palvelusta, ostos sisältää julkiset esitysoikeudet.

Palvelu on rakennettu opetusta ajatellen. Elokuvat on linkitetty opetussuunnitelmiin, ja niitä voi hakea laaja-alaisen osaamisen, oppiaineen tai luokka-asteen mukaan. Tiettyä teemaa tai aihetta voi etsiä vapaalla sanahaulla. Teemme palvelun elokuviin myös oppimateriaaleja.

Palvelu löytyy osoitteesta koulukino.fi/suoratoisto. Elokuvien katsomiseen oikeuttavat krediitit tilataan laskulla.

Sivun alkuun
https://www.kulttuurivalve.fi/fi/lastenkulttuurikeskus/etusivu/http://www.koulukino.fi/https://elokuvapolku.kavi.fi/https://www.kavi.fi/https://ihmefilmi.fi/https://www.cined.eu/fihttp://mediametka.fi/https://filmkamraten.fi/https://www.oulufilmfestival.fi/http://www.lastenkulttuuri.fi/https://culture.hu/fi/helsinkihttps://www.samediggi.fi/skabma-elokuvakeskus/http://minedu.fi/etusivu