IhmeFilmi

Elokuvakasvatusta lapsille ja nuorille

IhmeFilmi ry on elokuvakasvatusyhdistys, joka tarjoaa elokuvaesityksiä, työpajoja ja luentoja kouluille, oppilaitoksille, ja muille organisaatioille. Se järjestää myös elokuvakerhoja Helsingin alueella sekä Klassikoelokuvakurssia, joka on toisen asteen oppilaitoksille suunnattu elokuvakurssi.

IhmeFilmillä on vahva asiantuntemus  ja laajat kansainväliset verkostot. Yhdistys järjestääkin opettajille, kirjastotyöntekijöille ja muille nuorten kanssa työskenteleville räätälöityjä elokuvakasvatuskoulutuksia.

IhmeFilmin tavoitteena on edistää elokuvahistorian tuntemusta nuorten keskuudessa sekä vahvistaa elokuvan asemaa osana koulujen laaja-alaisia oppimiskokonaisuuksia.

 

Siirry IhmeFilmi-sivustolle

Sivun alkuun
https://www.kulttuurivalve.fi/fi/lastenkulttuurikeskus/etusivu/http://www.koulukino.fi/https://elokuvapolku.kavi.fi/https://www.kavi.fi/https://ihmefilmi.fi/https://www.cined.eu/fihttp://mediametka.fi/https://filmkamraten.fi/https://www.oulufilmfestival.fi/http://www.lastenkulttuuri.fi/https://culture.hu/fi/helsinkihttps://www.samediggi.fi/skabma-elokuvakeskus/http://minedu.fi/etusivu