Uudet lukutaidot haastaa koulut videokilpailuun!

Uudet lukutaidot -videokilpailuun haetaan innostavia ja uusia tapoja oppia mediataitoja, ohjelmointiosaamista tai tieto- ja viestintäteknologian osaamista. Esitelkää lyhyellä videolla, millaisia hyviä käytänteitä teidän luokkanne on löytänyt kehittämisohjelman osaamisen kuvausten tueksi. Ala- ja yläkoulun sarjojen kolme parasta palkitaan tuotepalkinnoilla.

Kilpailuaika alkaa Koulujen elokuvaviikolla maanantaina 3.10. ja videoita voi lähettää 30.10.2022 asti. Kilpailu on kaikille avoin, eli kaikenkieliset, -tyyliset ja -tasoiset videot ovat sallittuja. Video voi olla maksimissaan kolme minuuttia pitkä. Tutustu tarkemmin kilpailun ohjeistukseen sekä Uudet lukutaidot -kehityshankkeeseen osoitteessa uudetlukutaidot.fi/valtakunnallinen-videokilpailu.

Osallistukaa rohkeasti mukaan omilla ideoillanne ja videoillanne!

Sivun alkuun
https://www.kulttuurivalve.fi/fi/lastenkulttuurikeskus/etusivu/http://www.koulukino.fi/https://elokuvapolku.kavi.fi/https://www.kavi.fi/https://ihmefilmi.fi/https://www.cined.eu/fihttp://mediametka.fi/https://filmkamraten.fi/https://www.oulufilmfestival.fi/http://www.lastenkulttuuri.fi/https://culture.hu/fi/helsinkihttps://www.samediggi.fi/skabma-elokuvakeskus/http://minedu.fi/etusivu