Animaation mestarikurssi

Kenelle?

Animaation mestarikurssi on suunnattu animoinnista kiinnostuneille 2.–6.-luokkalaisille lapsille. Mestarikurssi järjestetään Oulussa Kulttuuritalo Valveella 10.–11.2.2023 klo 10.00-15.00. Osallistujat sopivat osallistumisestaan yhdessä huoltajiensa ja opettajiensa kanssa.

Soiva Siili -yhtyeen logo. Siili istuu gramofonin edessä. Alla lukee Soiva Siili

Sisältö

Animaation mestarikurssilla osallistujat pääsevät tekemään animoidun musiikkivideon lastenmusiikkiyhtye Soivan Siilin Sieniopas-kappaleeseen pienryhmissä. Työskentely sisältää ideointia, hahmojen ja tapahtumapaikkojen luomista, animoimista ja editointia. Soiva Siili -yhtye myös esiintyy kurssilla. Oman musiikkivideon tekemisen kautta oppilaat kouluttautuvat animaation mestarioppilaiksi ja kurssin jälkeen he voivat toimia animaation asiantuntijoina ja Koulujen elokuvaviikon kummioppilaina omissa koululuokissaan. Kouluttajina toimivat oululaisen Valveen elokuvakoulun opettajat, joilla on pitkä kokemus elokuvien tekemisestä lasten ja nuorten kanssa.

Kurssille hakeminen

Kurssipaikkoja on yhteensä 20. Kurssille valituille oppilaille ilmoitetaan kurssille pääsystä hakuajan umpeuduttua sähköpostitse. Valinnat toteutetaan niin, että mukana on eri ikäisiä oppilaita alueen eri kouluista ja osallistujien elokuvantekoon liittyvät kiinnostuksen kohteet vaihtelevat. Kaikki hakijat eivät välttämättä mahdu kurssille mukaan. Hakuaikaa mestarikurssille on jatkettu, se päättyy keskiviikkona 8.2.2023.

Kulut

Kurssi on osallistujille maksuton. Kurssilaisten tulee järjestää itse kuljetus kurssipaikalle Kulttuuritalo Valveelle (Hallituskatu 7, 90100 Oulu) ja ottaa mukaansa omat eväät molempina päivinä. Osallistujille on kurssipaikalla tarjolla myös pientä välipalaa.

Järjestäjä

Mestarikurssin järjestää Valveen elokuvakoulu yhteistyössä Koulujen elokuvaviikon ja Soiva Siili -yhtyeen kanssa. Animaation mestarikurssi on osa Mediataitoviikon ohjelmistoa.

Mediataitoviikon logo

Aiemmilla kursseilla valmistuneita elokuvia pääset katsomaan Youtube-soittolistasta!

Kurssille hakeminen edellyttää henkilötietojen luovuttamista. Voit tutustua Koulujen elokuvaviikon tietosuojaselosteeseen.

Lisätiedot: 
Minea Taivalaho
koordinaattori, Valveen elokuvakoulu
puh: 0447037549
email: minea.taivalaho(a)ouka.fi


 

Sivun alkuun
https://www.kulttuurivalve.fi/fi/lastenkulttuurikeskus/etusivu/http://www.koulukino.fi/https://elokuvapolku.kavi.fi/https://www.kavi.fi/https://ihmefilmi.fi/https://www.cined.eu/fihttp://mediametka.fi/https://filmkamraten.fi/https://www.oulufilmfestival.fi/http://www.lastenkulttuuri.fi/https://culture.hu/fi/helsinkihttp://minedu.fi/etusivu