Saavutettavuusseloste

Tämä on organisaation Oulun lastenkulttuurikeskus, Valveen elokuvakoulu saavutettavuusseloste. Tämä saavutettavuusseloste koskee palvelua https://www.elokuvaviikko.fi/ ja on laadittu 07.09.2020.

Tämän digipalvelun saavutettavuuden on arvioinut Oulun kaupunki.

Digipalvelun saavutettavuuden tila

Ei täytä kriittisiä saavutettavuusvaatimuksia

Ei saavutettava sisältö

3. Verkkosivusto ei ole vielä kaikilta osin vaatimusten mukainen
2. Kohtuuton rasite
Koulujen elokuvaviikon verkkosivusto tullaan uudistamaan ja uudistuksen yhteydessä varmistetaan myös sivuston saavutettavuus. Uudistustyö aloitetaan lokakuussa 2020 ja se pyritään saamaan valmiiksi keväällä 2021.

Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme? Kerro se meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi

Verkkolomakkeella
https://www.elokuvaviikko.fi/palautelomake/

Sähköpostilla
minea.taivalaho@ouka.fi

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(at)avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000

Teemme jatkuvasti työtä saavutettavuuden parantamiseksi. Olemme sitoutuneet digipalveluiden saavutettavuuden parantamiseen. Saavutettavuus tullaan ottamaan huomioon niin verkkosivuston käytettävyydessä kuin elokuvaviikon sisällöissäkin verkkosivu-uudistuksen yhteydessä.