Oskari-kilpailu palkitsee lasten ja nuorten teoksia

Koulujen elokuvaviikon ja Oulun kulttuurikeskusen valtakunnallinen lasten ja nuorten tekemien elokuvien Oskari-kilpailu järjestetään jälleen osana Oulun kansainvälisen lasten- ja nuortenelokuvien festivaalia. Kilpailuun voi lähettää teoksia 10.10. asti.

Esikarsintaraati valikoi elokuvien joukosta valikoiman Oskari-kilpasarjoihin, jotka esitetään Oulun kansainvälisellä lasten- ja nuortenelokuvien festivaalilla sekä verkossa. Eri-ikäisistä asiantuntijoista koostuva Oskari-tuomaristo valitsee kilpasarjoista teokset, jotka palkitaan elokuvafestivaaliviikolla juhlavassa Oskari-gaalassa kulttuuritalo Valveella.

Jos teidän luokassanne on toteutettu upea elokuvataideteos, tutustukaa Oskari-kilpailun ohjeisiin ja lähettäkää teokset pikimmiten kilpailuun! Viime vuoden palkittuja elokuvia ja lisätietoja löytyy Oulun lastenkulttuurikeskuksen sivuilta.

 

Sivun alkuun
https://www.kulttuurivalve.fi/fi/lastenkulttuurikeskus/etusivu/http://www.koulukino.fi/https://elokuvapolku.kavi.fi/https://www.kavi.fi/https://ihmefilmi.fi/https://www.cined.eu/fihttp://mediametka.fi/https://filmkamraten.fi/https://www.oulufilmfestival.fi/http://www.lastenkulttuuri.fi/https://culture.hu/fi/helsinkihttps://www.samediggi.fi/skabma-elokuvakeskus/http://minedu.fi/etusivu