Pupu Ruutukorva

Animaatiojaksot ovat vapaasti katsottavissa kouluissa verkon kautta 2.–8.10.2023. Opettajat voivat esikatsella ne jo 25.9. alkaen, jolloin jaksot julkaistaan tällä sivulla. 


Hämähäkkimies? Teräsmies? Ei sittenkään!

Kun jossain päin pieni lapsi joutuu pulaan, katolla olevasta päämajastaan, valtavasta matkalaukustaan ilmestyen rientää apuun toisenlainen supersankari. Pupu kiepauttaa ruudulliset korvansa propelliksi ja lentää hätiin kohti seikkailuja.

Pupu Ruutukorvaa esitettiin myös Suomen televisiossa 1970–80-lukujen taiteessa, ja se onkin tuttu monille tuon ajan lapsille.

Koulujen elokuvaviikolla nähtävillä olevat jaksot:

 

Krisztan syntymäpäivä

 

Menyus ja piirroskilpailu

 

Kistöfi eksyy

 


 

Elokuvaesityksen tarjoaa Liszt-instituutti – Unkarin kulttuurikeskus Helsinki ja MTVA (Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap / Media Services and Support Trust Fund)

 

 

Pupu Ruutukorva -elokuvan tiedot
Ohjaaja :
Zsolt Richly
Maa:
Unkari
Vuosi :
1977–78
Kesto:
5–7 min / jakso
Lajityyppi:
Animaatio
Tuotanto:
Pannónia Filmstúdió
Suosittelemme:
0.–2.lk
Kieli:
Mykkäelokuva

Katsottavissa 2.–8.10.2023

Sivun alkuun
https://www.kulttuurivalve.fi/fi/lastenkulttuurikeskus/etusivu/http://www.koulukino.fi/https://elokuvapolku.kavi.fi/https://www.kavi.fi/https://ihmefilmi.fi/https://www.cined.eu/fihttp://mediametka.fi/https://filmkamraten.fi/https://www.oulufilmfestival.fi/http://www.lastenkulttuuri.fi/https://culture.hu/fi/helsinkihttps://www.samediggi.fi/skabma-elokuvakeskus/http://minedu.fi/etusivu