Katso elokuva
Kesto 90 min • Ikäraja 8 • 3.–6. lk

Pöllömetsän pelastajat

Elokuva on opettajille esikatseltavissa 27.9.2021 alkaen. Elokuvan voi katsoa maksutta kouluissa elokuvaviikolla 4.–10.10.2021.


Päättäväinen 10-vuotias Eia rakastaa piirtämistä ja myy pieniä eläinpiirroksia joulumarkkinoilla kerätäkseen rahaa koiranpentuun. Eian hartaasti odottama joululoma perheen kesken saa epämieluisan käänteen, kun hänen molemmat vanhempansa joutuvat työmatkalle. Hän päätyy viettämään joulua sukulaisten luo kummalliselle maatilalle, joka sijaitsee kauniin Pöllömetsän vieressä.

Ahne metsänomistaja uhkaa kaataa lumisen Pöllömetsän ja jättää eläimet kodittomiksi. Eia uusine ystävineen päättää pistää kampoihin, ja harvoin ihmisille näyttäytyvä pöllö saattaa olla ratkaisun avain.

Lämminhenkinen koko perheen elokuva vie joulun, talven ja ystävyyden tunnelmaan.

Tilaa salasana Pöllömetsän pelastajat -elokuvan katsomista varten tällä lomakkeella.
Täytä yhteystietosi alle ja ilmoita elokuvan arvioitu katsojamäärä. Elokuva on tarkoitettu katsottavaksi osana kouluopetusta.

(salasana lähetetään tähän osoitteeseen)
Esimerkiksi luokkasi tai koulusi oppilasmäärä. Voit vastata vain kokonaisluvulla. HUOM! Arvio on suuntaa-antava tieto elokuvaviikon yhteistyökumppaneille.

Oppimateriaalin teemoja: luonnonsuojelu, perhe, yksinäisyys
Oppimateriaali on suunnattu 2.–6.-luokkalaisille

Oppimateriaalin ovat laatineet Oulun yliopiston elokuvatutkimuksen kurssin opiskelijat sekä Valveen elokuvakoulun elokuvakasvattajat.
Elokuvaesityksen tarjoaa Oulun Kansainvälinen lasten- ja nuortenelokuvien festivaali

Pöllömetsän pelastajat -elokuvan tiedot
Ohjaaja :
Anu Aun
Maa:
Viro
Vuosi :
2018
Kesto:
90 min
Lajityyppi:
Draama, lastenelokuva
Tuotanto:
Luxfilm
Ikäraja:
8
Suosittelemme:
3.–6.lk
Kieli:
Viro, tekstitys suomeksi

Katsottavissa 4.–10.10.2021

Katso elokuva
Sivun alkuun
https://www.kulttuurivalve.fi/fi/lastenkulttuurikeskus/etusivu/http://www.koulukino.fi/https://elokuvapolku.kavi.fi/https://www.kavi.fi/http://www.lastenkulttuuri.fi/https://www.cined.eu/fihttps://ihmefilmi.fi/https://filmkamraten.fi/https://www.espoocine.fi/2020/fi/wrap-elokuvathttps://www.espoocine.fi/https://www.oulufilmfestival.fi/http://mediametka.fi/https://culture.hu/fi/helsinkihttp://minedu.fi/etusivu