Rakkaus ja ihastuminen

Hope You’ll Die Next Time -elokuvassa esitetään monimutkaisia ja erilaisia rakkaus- ja ihastumissuhteita. Pohtikaa luokassa, miten tunteita ilmaistiin ja vastaanotettiin.

  • Millaista ihastumista tai rakkautta huomasitte elokuvassa? Miten tunteista kerrottiin tai miten ne välitettiin toiselle ihmiselle? 
  • Millaisista asioista mielestänne pystyi huomaamaan, että elokuvan henkilöt halusivat tai eivät halunneet olla romanttisessa tai seksuaalisessa kanssakäymisessä? 

Suunnitelkaa pienryhmissä kohtaus, jossa Péter kertoo omista tunteistaan suoraan Eszterille. Miten Péter voisi asian kertoa ja miten Eszter reagoisi? Piirtäkää kolmen ruudun sarjakuva kohtauksesta ja jakakaa se muille. 

Sivun alkuun
https://www.kulttuurivalve.fi/fi/lastenkulttuurikeskus/etusivu/http://www.koulukino.fi/https://elokuvapolku.kavi.fi/https://www.kavi.fi/https://ihmefilmi.fi/https://www.cined.eu/fihttp://mediametka.fi/https://filmkamraten.fi/https://www.oulufilmfestival.fi/http://www.lastenkulttuuri.fi/https://www.freeed.com/https://culture.hu/fi/helsinkihttp://minedu.fi/etusivu