Fatima

Elokuva on katsottavissa maksutta kouluissa 4.–31.10.2021.


Fatima kertoo ystävyydestä, joka voittaa kaikki pelot.

Fatima on 9-vuotias tyttö, joka kuulee vanhempiensa keskustelun ja luulee heidän olevan eroamassa. Hän kertoo asiasta parhaalle ystävälleen Millalle, joka keksii loistavan idean Fatiman vanhempien avioliiton pelastamiseksi. Heidän täytyy saada nämä rakastumaan toisiinsa uudelleen keinolla millä hyvänsä. Tässä tehtävässä tytöt käyttävät apunaan Bollywood-elokuvia.

Fatima on komediallinen elokuva, joka sopii kaikenikäisille. Se kuuluu IhmeFilmin S2-opetukseen suunnattuun IhmeSuomi-hankkeeseen. Hankkeen elokuvien avulla voidaan edistää ja tukea suomen kielen harjoittelua sekä kulttuurin opiskelua.

Tilaa salasana Fatima-elokuvan katsomista varten tällä lomakkeella.
Täytä yhteystietosi alle ja ilmoita elokuvan arvioitu katsojamäärä. Elokuva on tarkoitettu katsottavaksi osana kouluopetusta.

(salasana lähetetään tähän osoitteeseen)
Esimerkiksi luokkasi tai koulusi oppilasmäärä. Voit vastata vain kokonaisluvulla. HUOM! Arvio on suuntaa-antava tieto elokuvaviikon yhteistyökumppaneille.

Oppimateriaalin teemoja: väärinkäsitys, rakkaus ja tunteet, arki ja säännöt, romanttiset komediat, avioero
Oppimateriaalin on tuottanut IhmeFilmi ry osana IhmeSuomi-hanketta.

Fatima -elokuvan tiedot
Ohjaaja :
Naima Mohamud
Maa:
Suomi
Vuosi :
2013
Kesto:
19 min
Lajityyppi:
Lyhytelokuva
Ikäraja:
7
Suosittelemme:
1.–6.lk
Kieli:
Suomi

Katsottavissa 4.–31.10.2021

Sivun alkuun
https://www.kulttuurivalve.fi/fi/lastenkulttuurikeskus/etusivu/http://www.koulukino.fi/https://elokuvapolku.kavi.fi/https://www.kavi.fi/http://www.lastenkulttuuri.fi/https://www.cined.eu/fihttps://ihmefilmi.fi/https://filmkamraten.fi/https://www.espoocine.fi/2020/fi/wrap-elokuvathttps://www.espoocine.fi/https://www.oulufilmfestival.fi/http://mediametka.fi/https://culture.hu/fi/helsinkihttp://minedu.fi/etusivu