Katso elokuva
Kesto 110 min • Ikäraja 7 • 7.–9. lk

Amatöörit

Elokuva on vapaasti katsottavissa kouluissa verkon kautta 2.–8.10.2023. Opettajat voivat esikatsella elokuvan 25.9. alkaen. Elokuvan katsomista varten tulee tilata salasana etukäteen. Salasanan saa tilattua täyttämällä lomakkeen tällä sivulla (vieritä sivua alaspäin).


Tervetuloa Laforsiin! Pieni ruotsalainen kaivoskaupunki on epätoivoisesti uuden alun tarpeessa.

Saksalainen halpakauppaketju Superbilly tuo muassaan pienen toivonkipinän harkitessaan asettumista alueelle. 500 uutta työpaikkaa saisi aikaan muutoksen! Nyt on aika saada Lafors maailmankartalle, ilmoittaa kunnanjohtaja ja pian onkin päätetty teettää paikkakunnasta elokuva. Kulttuuriin budjetoidut rahat ovat kylläkin lopussa, mutta kunnan palveluksessa oleva Musse saa uskaliaan idean: Annetaan koululaisten tehdä elokuva – kouluprojektina demokratian hengessä! Sehän on nykyaikaa, innovatiivista – ja ilmaista…


Tilaa salasana Amatöörit-elokuvan katsomista varten tällä lomakkeella.


Täytä yhteystietosi alle ja ilmoita elokuvan arvioitu katsojamäärä. Elokuva on tarkoitettu katsottavaksi osana kouluopetusta.

Salasana lähetetään tähän osoitteeseen. Jos salasanaa ei kuulu, tarkistathan myös roskapostikansiosi.
Kirjoita tähän arvio siitä, kuinka monelle oppilaalle aiot näyttää elokuvan (esimerkiksi luokkasi tai koulusi oppilasmäärä). Keräämme tiedon tilastointia varten.

 

Ruostinkielinen oppimateriaali Svenska Filminstitutetin sivuilla.

Amatöörit -elokuvan tiedot
Ohjaaja :
Gabriela Pichler
Maa:
Ruotsi
Vuosi :
2018
Kesto:
110 min
Lajityyppi:
Nuortenelokuva, komedia
Ikäraja:
7
Suosittelemme:
7.–9.lk
Kieli:
Ruotsi, tekstitys suomeksi

Katsottavissa 2.–8.10.2023

Katso elokuva
Sivun alkuun
https://www.kulttuurivalve.fi/fi/lastenkulttuurikeskus/etusivu/http://www.koulukino.fi/https://elokuvapolku.kavi.fi/https://www.kavi.fi/https://ihmefilmi.fi/https://www.cined.eu/fihttp://mediametka.fi/https://filmkamraten.fi/https://www.oulufilmfestival.fi/http://www.lastenkulttuuri.fi/https://culture.hu/fi/helsinkihttps://www.samediggi.fi/skabma-elokuvakeskus/http://minedu.fi/etusivu