Elokuvaviikko on mukana kulttuurikasvatussuunnitelma-webinaarissa

Oulun lastenkulttuurikeskukseen kuuluvan Valveen elokuvakoulun, valtakunnallisen Koulujen elokuvaviikko -hankkeen sekä Koulukinon elokuvakasvatuksen ammattilaiset ovat esittelemässä elokuvakasvatuksen yhdistämisestä kulttuurikasvatussuunnitelmaan Elokuvakasvatus osana kulttuurikasvatussuunnitelmia -webinaarissa perjantaina 24.9.2021 klo 9.15–10.30.

Elokuvaa ja kulttuurikasvatussuunnitelmia käsittelevässä webinaarissa esitellään olemassa olevia palveluja ja tukimateriaaleja, joita on mahdollista hyödyntää osana koulujen kulttuurikasvatussuunnitelmatyötä. Tapahtuma on suunnattu kaikille, jotka ovat kiinnostuneet elokuvakasvatuksesta ja elokuvan hyödyntämisestä osana kouluopetusta ja kulttuurikasvatussuunnitelmia.

Koulujen elokuvaviikko esittelee webinaarissa, miten monipuolisesti elokuvaa voi käsitellä kouluopetuksessa ja miten verkkosivut tukevat kulttuurikasvatussuunnitelman tekemistä.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen webinaariin löytyy osoitteesta https://www.kulttuurivalve.fi/fi/lastenkulttuurikeskus/koulutukset_ja_oppimateriaalit/webinaari/

Sivun alkuun
https://www.kulttuurivalve.fi/fi/lastenkulttuurikeskus/etusivu/http://www.koulukino.fi/https://elokuvapolku.kavi.fi/https://www.kavi.fi/https://ihmefilmi.fi/https://www.cined.eu/fihttp://mediametka.fi/https://filmkamraten.fi/https://www.oulufilmfestival.fi/http://www.lastenkulttuuri.fi/https://culture.hu/fi/helsinkihttps://www.samediggi.fi/skabma-elokuvakeskus/http://minedu.fi/etusivu