Minun elokuvani

Minun elokuvani on kaikille suunnattu maksuton palvelukokonaisuus, jonka tarkoituksena on edistää audiovisuaalista kulttuuria luomalla rakentavaa dialogia elokuva-alan ammattilaisten ja elokuvakulttuurista kiinnostuneiden välillä. Koulut voivat hyödyntää palvelua kolmella eri tavalla:

1. Tilaa ammattilaisen kirjoittama palaute luokkasi tekemästä elokuvasta. Kun lähetät palveluun lyhyt elokuvan, ohjataan se elokuva-alan ammattilaiselle, joka katsoo sen ja kirjoittaa siitä palautteen.

2. Tilaa elokuva-ammattilaisen vierailu koulullesi. Vierailut on tarkoitettu perusasteen ja 2. asteen oppilaitoksiin osaksi media- ja elokuvakasvatuksen toteuttamista. Luento sopii mainiosti koulun yhteisten juhlien tai projektien ohjelmistoon tai erillisille mediakursseille.

3. Osallistu Minun elokuvani -festareille. Vuosittain järjestetään Minun elokuvani -festarit, joiden aikana näytetään lasten ja nuorten omia elokuvia ja näytöksissä tekijät ja elokuva-alan ammattilaiset pääsevät keskustelemaan suoraan keskenään. Festari järjestään seuraavan kerran Vantaalla Kulttuuritehdas Vernissassa 8.5.2021.

Mistäkään osallistumismuodosta ei peritä maksua. Minun elokuvani -palvelua ylläpitää Mediakasvatuskeskus Metka. Mediakasvatuskeskus Metka on valtakunnallinen mediakasvatuksen käytännön toimija, jonka nettisivuilta on saatavilla oppimateriaaleja mm. elokuvakasvatukseen.
Minun elokuvani